Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Juhatuste esimeeste konverentsi ettevalmistus on alanud

/ Autor: / Rubriik: Uudis / Number:  /

Käesoleva aasta oktoobrikuus kutsutakse EELK koguduste juhatuste esimehi kolmepäevasele konverentsile Pärnu lähedale Audrusse.
EELK Toetusfondi algatusel ja EELK Misjonikeskuse toel toimus 2008. a märtsis esimest korda EELK koguduste juhatuste esimeeste konverents. Tagasiside osavõtjatelt oli positiivne ning taolist konverentsi peeti väga vajalikuks, seepärast otsustasime jätkata.
Käesoleval aastal toimub konverents 23.–25. oktoobrini Audrus Villa Andropoffis. Konverentsi põhiteema on kirik ühiskonnas. Kavas on erinevaid loenguid nii kiriku kohast ühiskonnas kui ka inimsuhetest kirikus, aga ka praktilised töögrupid koguduse töö korraldamisest.
Teemade kokkupanekul oleme püüdnud lähtuda nii eelmise aasta konverentsi tagasisidest kui sellest, mis on praegu kirikus ja ühiskonnas aktuaalne. Konverents on kolmepäevane ning algab reedel, 23. oktoobril kohtumisõhtuga Saksa kristlike ärimeestega.
Toimkonna nimel kutsun kõiki esimehi ja aseesimehi konverentsil osalema. Usun, et konverents kujuneb sisukaks ning annab osavõtjatele ideid ja jõudu jätkamiseks. Et sellel aastal toimusid kõikides kogudustes valimised ning ametis on ka palju uusi inimesi, siis on konverents neile kindlasti heaks võimaluseks vahetada kogemusi vanemate olijatega, saada praktilist nõu jne.
Vanemad olijad saavad siit aga kinnitust, et ollakse õigel teel ning et ei olda oma igapäevatoimetustes üksi. Kindlasti tasub võtta see üks vaba nädalavahetus ja tulla kohale kõigiks kolmeks päevaks. See on suurepärane võimalus koguda teadmisi, jagada mõtteid teiste koguduste juhtidega ning saada osa meeleolukatest esinemistest nii õhtustes programmides kui ka konverentsi lõpetamisel.
Konverentsile registreerimine toimub 1. augustist 15. septembrini EELK koduleheküljel sisevõrgus: www.eelk.ee/intranet. Osalustasu on 600 krooni.

Kaja Tassa,
konverentsi toimkonna liige,
Nõmme Rahu koguduse juhatuse esimees