Slava Ukraine
Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Toetame noore inimese püüdlusi

03.12.2008 | | Rubriik: Teated

Toimetuse poole pöördus palvega Simo-Ott Pappe, 23aastane reklaamiüliõpilane Tallinnast.
Ta kirjutab: «Pärit olen Mustveest. Kasvasin ja käisin oma senisest elust üle poole Mustvee Betaania koguduses. Läbi pühapäevakooli ja sealse noortegrupi on saanud alguse minu kasv Jumalas. Olen aidanud korraldada koguduse laste- ja noortelaagreid ning teinud kohapeal noortetööd. 
Olen viimasel ajal palju mõelnud oma elu eesmärgi ja selle üle, mida Jumal minult õieti ootab. Nii tuli mu südamesse soov minna pooleks aastaks kuskile teise riiki piiblikooli, et olla eemal kodumaisest ja argisest, leida rohkem Jumalat, kasvada vaimulikult ning õppida Jumalat tõeliselt tundma ja kuulama. Palvetasin ja asusin oma soovidele sobivat kooli otsima.
Kool, mille ma valisin, asub Kesk-Ameerikas El Salvadoris. Kursus, millele ma olen registreerinud, kannab ingliskeelset nime Discipleship Training ehk jüngri kursus. Selle sisuks on igapäevased probleemid ja igapäevane elu Jumalaga. Kursuse eesmärgiks on kasvatada meist Jeesusele paremaid jüngreid.
Pärast neljakuulist loengusarja järgneb ühekuune misjonireis kuhugi Lõuna-Ameerikasse. Ka see reis on osa kursusest ja annab võimaluse osalejatele jagada kõike seda, mida meile on eelnevalt õpetatud.
Vajaminevast õppemaksust on puudu veel umbes 15 000 Eesti krooni, mis pean maksma 5. jaanuaril, kui ma sinna kooli jõuan. 
Võiksin teie lehele saata kirju sellest, kuidas mul seal koolis läheb, kuidas Jumal mind aitab ja juhib ning kuidas ma saan hakkama sealses kultuuriruumis. Palju õnnistusi soovi­des Simo-Ott Pappe.» 
Kui teil on võimalik toetada rahaliselt Simo-Ott Pappe õpinguid piiblikoolis El Salvadoris, siis saate teha pangaülekande tema kontole 10010301985011.

See käsk on meil temalt endalt, et kes armastab Jumalat, armastagu ka oma venda.
(1Jh 4:21)