Slava Ukraine
Esileht » Arvamused » Arvamus »

Kiri El Salvadorist

14.01.2009 | | Rubriik: Arvamus

Hey☺
Tahaksin kõigepealt veel kord tänada teid kõiki igasuguse abi, nii majandusliku toetuse kui palvete eest.
Reisi jooksul siia tundsin mitmel korral Jumala juhtimist ja seda, et minu eest on palju palvetatud. Näiteks Houstonisse jõudsin suhteliselt hilja õhtul ja sealne lennuväli oli ikka päris suur. Palusin mõttes, et ma leiaksin oma värava pärast ilusti üles, ja jäin täiesti suvalises kohas magama.
Kui ma hiljem ärkasin ja läksin vaatama, kas mu värav on välja kuulutatud, siis selgus, et selleks osutus põhimõtteliselt seesama värav, mille juures ma magasin. Selline tõenäosus iseenesest on üsna väike, sest lennujaamas oli umbkaudu 80 erinevat väravat ja ma valisin selle magamiskoha täiesti suvaliselt. Nii et minu jaoks oli tegemist ühe pisikese imega☺
Ma olen nüüd lõpuks El Salvadoris☺ Inimesed on hästi sõbralikud ja väljas on mõnusalt soe, kuskil 25 ja 30 °C vahel. Kooli alguseni on veel mõned päevad aega. Praegu lihtsalt puhkan reisist ja üritan siinse eluga kohaneda, polegi eriti kirjutada midagi, sest olen suhteliselt palju maganud ega ole veel eriti jõudnud kuhugi minna või midagi teha. 
Edaspidi annan teile teada oma tegemistest.
PS. Kui keegi tahab mind veel rahaliselt toetada või teab kedagi, kes seda teha sooviks, siis oleksin selle eest väga tänulik, sest mul pole raha veel täielikult koos.
Suured tänud kõigile toetuse ja sõpruse eest.

Õnnistusi soovides
Simo

Eesti Kirik avaldas 3. detsembril üleskutse toetada Mustveest pärit Simo-Ott Pappe õpinguid El Salvadoris jüngriks kasvamise kursustel. Läinud nädalal saime Simolt esimese e-kirja, kus ta teatab oma kohalejõudmisest. Simo on lubanud oma õpingutest ka edaspidi meie lugejatele kirjutada.
Kui teil on südames soov Simot toetada, siis tema pangakonto on 10010301985011.

Simo-Ott Pappe

See käsk on meil temalt endalt, et kes armastab Jumalat, armastagu ka oma venda.
(1Jh 4:21)