Slava Ukraine
Esileht » Uudis » Uudised »

Ainult üks küsimus

09.01.2008 | | Rubriik: Uudised

2. jaanuaril 55. sünnipäeva tähistanud kantsler Mati Maanas lahkub aprillis ametist. Kuidas hindate otsust lahkuda kirikutöölt ja keerata oma elus uus lehekülg?
Mati Maanas, kantsler:Olen alati uskunud, et teen õigeid otsuseid. Mingit uue lehekülje keeramist ei toimu, sest aastad ei ole selleks sobivad ning vajadus seda teha puudub. Kantsleriametist lahkumise otsus ei sündinud üleöö, see oli pikemat aega ette plaanitud. Olen selles ametis (eelnevalt küll haldusdirektorina) olnud piisavalt kaua ning on viimane aeg taanduda pingevabamale elurütmile.
Küll aga ei saa väita, et ma kirikutöölt lahkun. Kirikus ei lõpe töö kunagi ning kindlasti jagub tehtavat ka minu jaoks. Kirikuvara arendusprojektid Tallinnas on väga konkreetsed asjad ning nende korraldamisega on mul plaanis edasi toimetada. Ainult need peavad mahtuma minu vinklisse ning võimaldama mul tegelda ettevõtmistega, mis on olulised minule endale ja perekonnale.

Üks kommentaar artiklile “Ainult üks küsimus”

  1. Pimedusejünger ütleb:

    Tore! Ainult tervitatav otsus.

See käsk on meil temalt endalt, et kes armastab Jumalat, armastagu ka oma venda.
(1Jh 4:21)